بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: در تأمین مایحتاج ضروری مشکلی نداریم | دوبرابر مصرف معمول، بنزین تأمین کردیم

  • کد خبر: ۳۴۰۴۰۵
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
  • ۱
فرماندار مشهد: در تأمین مایحتاج ضروری مشکلی نداریم | دوبرابر مصرف معمول، بنزین تأمین کردیم
فرماندار مشهد گفت: با سازوکار‌هایی که در سطح شهرستان مشهد داریم، مردم نگرانی بابت تأمین مایحتاج ضروری خود نداشته باشند؛ و اگر هم شرایط خاصی پیش آید، قطعاً تا دو، سه ماه آینده مشکلی نداریم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سیدحسن حسینی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص تأمین کالا و ارزاق عمومی در شهر مشهد اظهار کرد: در زمینه ارزاق عمومی و کالای اساسی مانند روغن، برنج، گوشت و شکر مقداری هیجان در بازار ایجاد شده، اما مشکل و کمبودی در بازار وجود ندارد.

وی افزود: برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای فروش بیشتر، مردم را ترغیب به خرید می‌کردند که از این کار جلوگیری شد و در حال حاضر مقداری محدودیت وجود دارد تا این فروش هیجانی نباشد، وگرنه کالا وجود دارد، فقط باید بین تغذیه فروشگاه‌ها و خرید مردم تعادل داشته باشیم. در حال حاضر، فروشگاه شلوغ زیادی نداریم، کالا نیز به اندازه کافی وجود دارد.

حسینی با بیان اینکه مشکلی در تأمین کالا وجود ندارد، عنوان کرد: مقداری کمبود در برنج پاکستانی داریم، اما برنج هندی و ایرانی به‌وفور در فروشگاه‌ها وجود دارد. ذخایر استراتژیک ما نیز دست‌نخورده است. در این فضای به‌وجودآمده، مردم باید از خرید‌های بیش ‌از حد نیاز و انبارکردن کالا مخصوصاً بنزین به دلیل خطراتی که دارد، خودداری کنند. برای نیاز یک‌هفته‌ای خود خرید داشته باشند، نه نیاز چندماهه. در مجموع در سطح شهرستان مشهد مشکلی در این حوزه‌ها نداریم.

فرماندار مشهد با اشاره به شلوغی صف‌های بنزین در روز اول حمله اسرائیل به ایران تصریح کرد: در حال حاضر ما دوبرابر مصرف معمول سطح شهرستان مشهد، بنزین تأمین کردیم. در این شرایط، نوع‌دوستی و همراهی مهم است که باید این هویت فرهنگی را پاس بداریم و هوای یکدیگر را در این شرایط داشته باشیم. ما انتظار دیگری از مردم نداریم، فقط بیش از اندازه خرید نکنند.

وی بیان کرد: نان و ذخایر گندم به اندازه کافی وجود دارد و ما در سطح شهرستان مشهد، کارخانه‌های آرد بسیار بزرگی داریم؛ بنابراین مشکلی وجود ندارد. با این سازوکار‌هایی که در سطح شهرستان مشهد داریم، مردم نگرانی بابت تأمین مایحتاج ضروری خود نداشته باشند؛ اگر هم شرایط خاصی پیش آید، حداقل تا دو، سه ماه آینده مشکلی نداریم.

حسینی درخصوص فعالیت ستاد خدمات سفر گفت: ستاد را با زیرمجموعه‌های آن فعال کردیم و کاملاً آماده پذیرش زائران هستیم. سه سطح اسکان رسمی، موقت و اضطراری و امکان اسکان ۷۰۰ هزار نفرشب را در شهر مشهد داریم؛ بنابراین هیچ مشکلی وجود ندارد. مشکلی که در حال حاضر داریم، کمبود زائر در مشهد و سطح اشغال پایین هتل‌هاست که با تخفیف بالا آماده خدمت‌رسانی در سطح شهر مشهد هستند. بیشتر افرادی که از تهران می‌آیند، در روستا‌ها و شهر‌های کوچک ساکن می‌شوند.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: هیچ مشکلی در شهر مشهد وجود ندارد، مردم در این شرایط پیش‌آمده، همدلی، همبستگی و انسجام خود را حفظ کنند. ان‌شاءالله پیروزی از آن ماست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
0
0
مطمئنی مشکلی نداری.تمامه وسایل مواد غذایی قیمتاش چندین برابر شده.دزدای عوضی برین بمیرین
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->